Події

ДАБІ на 124 тис. грн оштрафувала власника деревопереробного цеху в Житомирській області

5 May 2016, 11:11

Управління Держархбудінспекції у Житомирській області виявило порушення під час реконструкції нежитлових приміщень в смт Народичі Житомирської області та оштрафувало порушників.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДАБІ у Житомирській області.

«Під час позапланової перевірки реконструкції існуючого нежитлового приміщення під цех по переробці деревини в смт Народичі по  вул. Леніна, 309 виявлено, що власник експлуатує об’єкт без здачі його в експлуатацію. За  дане правопорушення він оштрафований на 124 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба управління повідомляє й про інше порушення архітектурно-будівельних норм у Народичах.

«Під час планової перевірки реконструкції нежитлових приміщень під цех по обробці деревини в смт Народичі по вул. Ворошилова, 1-В виявлено, що під час будробіт задіяно земельну ділянку, яка не була належним чином відведена для цієї мети. На забудовника накладено відповідне адміністративне стягнення, а реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт скасовано», - інформує ДАБІ.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році власника заправки по вулиці Ватутіна в Житомирі оштрафували на 1 млн грн за експлуатацію об’єкта без введення його в експлуатацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі