Події

Як відбувалися сутички на Житомирській кондитерській фабриці

19 May 2016, 15:29

Представники ТДВ «ЖЛ» прийшли 19 травня до стін Житомирської кондитерської фабрики, щоб зайняти свої робочі місця. Про свою акцію вони повідомили за тиждень.

Близько 12 години люди спробували потрапити на територію фабрики через центральні ворота, втім охорона їх не пустила.

Тоді колектив із 500 чоловік повторив спробу потрапити у приміщення через інший вхід, але люди, які знаходилися всередині, почали розпилювати на них білу речовину.

У цей час мітингувальникам повідомили, що вантажівка розбила центральні ворота, колектив кинувся і безперешкодно зміг потрапити на територію фабрики.

Після того, як люди потрапили всередину, частина з них вирушила до адмінприміщення, втім, на верхніх поверхах і у цехах в той час залишалися працівники ЗАТ «Житомирські ласощі». Згодом на фабрику прибула делегація із депутатів та заступників міського голови. Невдовзі на території з’явилося кілька десятків працівників Нацполіції у повному обмундируванні. Нині протистояння на кондитерській фабриці продовжується.

На місці події перебуває велика кількість працівників Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, сторони конфлікту навколо Житомирської кондитерської фабрики пообіцяли уникати силових методів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі