Влада

Заступник начальника Житомирського ТТУ у вільний від роботи час захищає в суді приватного перевізника

20 May 2016, 11:33

Заступник начальника управління житомирського ТТУ Володимир Малик 16 березня у суді представляв інтереси відповідача ТДВ «Житомирське АТП 11827». Позивачем виступало ПП «Шеріфф».

У розпорядженні Житомир.info є витяг з журналу судового засідання від 16.03.2016 у справі №296/10628/15-а, в якому зазначено, що Володимир Малик є представником сторони відповідача ТДВ «Житомирське АТП 11827».

Начальник управління ТТУ Олег Таможський розповів Житомир.info, що в цей період Володимир Малик був у відпустці.

«Я цю інформацію отримав від заступника міського голови Ткачука, що він представляв ці дії, але він це зробив в неробочий час тоді, коли був у відпустці. І я, як керівник не розпоряджаюсь вільним часом навіть працівника, який працює по штату у нас і там десь ще представляє якісь інші інтереси. Якби це було в робочий час, звичайно були б елементи впливу мого, як керівника. А стосовно цього, мені це також не подобається. Чисто юридично впливу в мене на нього немає. Я ж не знав, що він буде представляти в суді якісь інтереси, він написав заяву на відпустку і був в той період часу у відпустці. Мені це не подобається і це моя позиція. По посадовим інструкціям він не має  права представляти якісь інші інтереси і ми його не уповноважували, але він був в той час у відпустці і це його особиста позиція десь щось там представлять. В посадових інструкціях він захищає інтереси підприємства в межах тих обов’язків, які він має виконувати. Особиста розмова в мене з ним відбулася, я йому вказав свою позицію. Юридично, адміністративного впливу в  мене поки що підстав на це діло немає», – зазначив начальник управління Олег Таможський.

Володимир Малик 17 жовтня 2014 року був прийнятий на роботу заступником начальника управління по впровадженню антикризових заходів.

На сайті Житомирської міської ради зазначено, що ТДВ «Житомирське АТП 11827» належать маршрути №5, №11, №26, №14 та №58.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році ТДВ «Житомирське АТП 11827» належали маршрути №5, №11 та №26.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі