Влада

Голова Житомирської ОДА під час робочої поїздки у район заїхав до пораненого бійця Артура Мельника

20 May 2016, 14:26

Перебуваючи з робочою поїздкою в Любарському районі, голова Житомирської ОДА  Сергій Машковський відвідав родину пораненого бійця Артура Мельника.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Артур Мельник – наш земляк з с. Глезне Любарського району Житомирської області. Хлопець виріс у патріотичній сім’ї: разом з трьома братами пішов воювати за цілісність нашої держави. Він захищав Україну на Сході в складі 128 гірсько-піходної бригади. Підрозділ Артура тримав рубіж у с. Сизе: ворожа міра розірвалася у хлопця під ногами. Після поранення – серйозна травма, через яку хлопець на інвалідному візку, не ходить», – йдеться в повідомленні.

Зараз Артур Мельник проходить лікування в нейрореабілітаційному центрі.

«В Артура складна травма шийного відділу хребта з ураженням спинного мозку. Але сьогодні ми даємо йому надію на одужання», – зазначив лікар Олександр Кулик.

Кожен індивідуальний місяць реабілітації обходиться в 113 тисяч гривень. На перший місяць реабілітації кошти були виділені з обласного бюджету. На другий – з Любарського районного бюджету. Вчора, 19 травня, на сесії обласної ради депутати прийняли рішення про виділення коштів на третій місяць лікування Артура.

«Пишаюсь батьками Артура. Вони не тільки зігріли родинним теплом своїх п’ятьох дітей, а й прийняли у сім’ю ще чотирьох. Вражає сила духу та оптимізм нашого героя. У свої 28 він навчився жити та перемагати. Попри травму хлопець посміхається, жартує та прагне жити. Беззаперечно вірю, що після лікування Артур  стане на ноги», – зазначив Сергій Машковський.

Після одужання Артур Мельник планує знову захищати нашу державу на Сході.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області волонтери збирають гроші на лікування військового, який підірвався на міні.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі