Місто

Житомиряни в центрі міста змагалися у сімейній естафеті

21 May 2016, 21:50

21 травня центр Житомира заполонили діти зі своїми батьками. На майдані Корольова та поблизу кінотеатру «Жовтень» проходить сімейна естафета «Щаслива родина». Родини спільними зусиллями виконують різноманітні завдання.

«Метою цього свята є популяризувати здоровий спосіб життя, популяризувати сімейні цінності, допомогти нашим сім’ям створити культуру, проводити час разом, щоб вони почули один одного, щоб вони щось порадили, діти почули батьків, батьки почули дітей, щоб налагодити їхні стосунки, тому що зараз в такому шаленому темпі життя батьки мають змогу зупинитися і просто побути з дітьми», - розповідає голова оргкомітету свята «Щаслива родина» Єлизавета Захарчук.

Дітей для участі в естафеті розділили на дві групи: 1-4 класи мали більш прості та рухливі завдання, старші діти – виконували більш складні завдання спільно зі своїми батьками, де мали проявити свою дружність та взаємопорозуміння.

Наприкінці свята учасники естафети отримали подарунки. Одна з команд, що зайняла перше місце, ділиться секретом успіху:

«Ми порадили б іншим проводити більше часу разом, щоб краще дізнатися один про одного, тому що в багатьох конкурсах запитували саме про те, як ви проводите час разом, назвіть улюблене свято, назвіть улюблену страву, і якщо ти проводиш з родиною час, то ти це все знаєш і тобі це все буде зажди легко робити», - розповідає Тетяна Рагуліна.

За оцінками організаторів у святі взяли участь близько сотні родин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі