Влада

У Житомирській області затягується ремонт шляхів, у службі автодоріг пояснюють – через негоду

23 May 2016, 16:40

Укравтодор дав доручення службам автодоріг в областях збільшити темпи ліквідації ямковості на автошляхах. Це необхідно зробити, щоб виконати доручення Прем’єр-міністра України вчасно – усунути усі деформації та вибоїни на дорогах державного значення до 15 червня.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

«20 травня відбулася селекторна нарада щодо ліквідації ямковості на українських дорогах. Начальники всіх Служб автодоріг та облавтодорів відзвітувалися перед керівництвом Укравтодору про темпи ліквідації, методи роботи та об’єми, що залишилося відремонтувати.

Через несприятливі погодні умови – постійні дощі, що спостерігаються протягом цього тижня по всій території країни, темпи ліквідації деформацій дорожнього покриття значно знизилися. Дорожники не мали можливості виконувати «ямковий» ремонт і відстали від графіку. Зважаючи на це, керівництво Укравтодору дало доручення службам посилити темпи ліквідації – з наступного тижня дорожники по всій Україні працюватимуть і в суботу. Лише за умови посиленої роботи та гарної погоди Укравтодор зможе виконати доручення Прем’єр-міністра вчасно.

Наразі найкращі результати по темпам виконання робіт з «ямкового» ремонту показують Кіровоградська, Тернопільська, Чернігівська, Донецька та Запорізька області. Занепокоєння щодо вчасного виконання робіт викликають Миколаївська, Дніпропетровська та Житомирська області», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі САД в Житомирській області розповіли Житомир.info, що ремонтні роботи затягуються через негоду, яка була нещодавно.

«На даний момент, що я можу вам сказати – через погодні умови ми трішки вийшли з графіку. Погода не давала робити ті роботи, які були заплановані», – розповіла керівник прес-служби САД у Житомирській області Світлани Чернях-Кондрацької.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирський облавтодор виграв два тендери на більш як 150 млн грн з експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення Житомирської області.  

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі