Влада

У Житомирі новий начальник обласної поліції пообіцяв повернути довіру людей до правоохоронців

24 May 2016, 17:40

 24 травня в приміщенні головного управління Національної поліції в Житомирській області представили нового начальника. Ним став В’ячеслав Печененко з Дніпропетровська (нова назва міста - Дніпро).

Представити нового керівника обласної поліції до Житомира прибув перший заступник голови Національної поліції України Вадим Троян.

«Я знаю точно, що Печененко - це один із самих чесних людей, яких я бачив. Дай Бог, щоб ви його підтримали. Я бажаю тобі, В'ячеславе, тільки одного - не підведи громаду і людей, завжди кажи правду і завжди з ними розмовляй. Тільки тоді ти зможеш чути їх», - сказав перший заступник голови Національної поліції України Вадим Троян.

Новий керівник поліції області у своєму виступі був небагатослівним. Він зазначив, що основним своїм завданням на посаді бачить повернення довіри населення до правоохоронців та покращення ситуації в боротьбі зі злочинністю

«Я думаю, що завдяки вашій підтримці, підтримці працівників ГУ НП в Житомирській області, підтримці громадськості, ми зможемо виконати ті завдання, які поставлені переді мною керівництвом МВС та Національної поліції. По-перше, це повернення довіри громадян до правоохоронних органів, це покращення ситуації в боротьбі зі злочинністю та наведення порядку в області та всіх містах регіону», - сказав новопризначений начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області.

В’ячеслав Печененко також повідомив, що вже найближчим часом готовий буде зустрітись з представниками громадськості для визначення основних проблем, які хвилюють місцеве населення.

«Найближчим часом, після того, як я ознайомлюсь зі справами ГУ НП в області, ми будемо потроху знайомитись з усіма, будемо більш детально виявляти всі проблеми і разом будемо їх вирішувати. Я відкритий до співпраці зі всіма категоріями і співробітників, і місцевого населення. Порядок взаємодії з населенням ми відпрацюємо і будемо спільно працювати», - сказав начальник ГУ Націполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, В’ячеслав Печененко прибув до Житомира з годинним запізненням.

Вадим Троян

В’ячеслав Печененко 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі