Політика

Один із найкращих навчальних закладів Житомирської області відсвяткував ювілей

25 May 2016, 09:45

КЗ «Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей», 24 травня, відзначив своє 25-річчя від дня заснування. За цей час близько 5 тисяч дітей випустилися з ліцею та змогли вступити до ВНЗ не тільки України, але й за кордоном.

Людмила Корінна, директор ліцею-інтернату: «Практично кожного року випускається від 100 до 160 ліцеїстів, які стають студентами різних ВНЗ бюджетної форми навчання як в Україні так і за кордоном. Наш ліцей для обдарованих дітей, переважно, із сільської місцевості. 70 % дітей навчаються із різних куточків нашої області. І тільки до 30 % дітей навчаються із Житомирського району та самого Житомира». 

Тетяна Колодюк закінчила ліцей більше 10 років тому, але й сьогодні вона згадує свій навчальний заклад з теплом та вдячністю за отримані знання, які допомогли їй вступити до Вінницького медичного університету та стати лікарем.

Тетяна Колодюк, випускниця ліцею: «Навчальний заклад зробив для мене все. Адже тут, я здобула друзів та прекрасну освіту, яка допомагала нам, випускникам, вступити до бажаних вузів».

На свято завітали ліцеїсти, викладачі, випускники, батьки та представники влади. Серед запрошених гостей був і голова ГО «Справедливість Розвиток» Руслан Годований, який свого часу підтримав ліцей та не допустив закриття освітнього закладу. За його словами, будь-яку установу успішною роблять люди, які там працюють, це стосується і ліцею-інтернату, який під керівництвом Людмили Корінної досяг високих результатів.Також Руслан Годований додав, що вірить у те, що саме цей освітній заклад гідний стати візитівкою Житомирщини серед інших навчальних установ України.

Руслан Годований, голова ГО «Справедливість Розвиток»: «Хочу побажати ліцею, щоб з тим темпом, який набрано сьогодні і з тим рівнем освіти, він відсвяткував не тільки 25 років, але й 50, 75 та 100 ювілей. Вірю, що заклад стане авторитетним освітнім місцем, яке прославлятиме Житомирщину століттями».

Прес-служба Руслана Годованого

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі