Події

Учень житомирського ПТУ зберігав у гуртожитку коноплю, яку потім передав попуткою товаришу

25 May 2016, 10:31

Працівники поліції затримали 17-річного учня житомирського професійно-технічного закладу, який зберігав у кімнаті гуртожитку наркотичну речовину та пристосування для її вживання. Також встановили, що хлопець передав пакуночок з коноплею своєму однолітку.

Про це повідомляють на сайті ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«На одній з вулиць м. Коростеня поліцейські затримали підозрілого парубка. Під час поверхневого огляду у хлопця виявили в кишені паперовий згорток з рослинною сировиною. Юнак розповів, що це конопля, яку він зберігав для особистого вживання, а отримав він її від знайомого із обласного центру. Той передав йому пакунок попутним транспортом.

Працівники слідчо-оперативної групи вилучили виявлене та направили на експертне дослідження», – йдеться в повідомленні.

Наркотичну речовину хлопцю передав товариш з Житомира.

«У ході досудового розслідування поліцейські встановили відправника забороненої речовини – 17-річного житомирянина. У кімнаті гуртожитку місцевого ПТУ, де проживає хлопець, правоохоронці виявили пакуночок з рослинною масою, скляну колбу та пристосування для куріння коноплі», - повідомив начальник 3-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Олексій Душейко.

Нині тривають досудові розслідування, розпочаті за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Обом хлопцям загрожує до 3 років позбавлення волі.

Правоохоронці перевіряють інформацію про причетність парубків до збуту наркотиків.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області чоловік у підсобці виготовляв наркотики та зберігав зброю.

Фото з сайту ГУ Нацполіції в Житомирській області

Житомир.info,

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі