Влада

У Житомирській мерії показали антивандальні бокси, через які розповсюджуватимуть оновлену газету «Місто»

25 May 2016, 12:20

Головний «рупор» Житомирської міської ради - газета «Місто» - вже вийшла під новою назвою «Твоє місто Житомир», в новому форматі, на 8 кольорових сторінках, і розповсюджуватиметься безкоштовно починаючи з 25 травня.

Про це на брифінгу, присвяченому ребрендингу комунального видання, 25 травня розповів директор КП «Інформаційно-видавничий центр Житомирської міської ради», головний редактор газети Андріан Федун.

«Це не значить, що газета «Місто» була поганою. Просто ми змінили кольори, наповнення, повністю оновили формат. Хочемо, щоб вона була упізнаваною і доступною, щоб кожен містянин міг її отримати», - розповів головний редактор.

Газета друкується у Вінниці, виходитиме накладом 10 тисяч примірників і розповсюджуватиметься людьми в накидках з логотипом «Міста» та через так звані антивандальні бокси, наповнені піском та захищені від дощу та снігу. Кожен бажаючий може узяти примірник, запаси поповнюватимуться двічі на день.

«Це європейська практика, яку ми впроваджуємо вперше в Україні. Житомирське підприємство вже виготовило перший бокс, його вартість – близько 7,5 тис. грн. Усього їх планується встановити 7 на центральних вулицях міста. Перший ми плануємо встановити вже сьогодні, мабуть, біля зупинки на майдані Корольова», - розповів Андріан Федун.

Керівник управління по зв’язках з громадськістю міської ради Анастасія Рибак розповіла, що депутати міськради проголосували за виділення для газети 550 тис. грн на півроку, а також запевнила, що видання матиме сторінку мерії і депутатського корпусу, але висвітлюватиме проблеми міста і не буде «вилизане під владу». Зараз редакція шукає журналістів та менеджерів з реклами, бо саме на рекламі планує заробляти видання.  

Як повідомляв Житомир.info, 38-річний головред газети «Твоє місто Житомир» Андріан Федун – економіст та юрист зі Львова.

Анастасія Рибак, Андріан Федун

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі