Місто

У Житомирі ТМ «Нові Вікна» виступила партнером свята «Щаслива родина»

25 May 2016, 15:45

Вже традиційно з нагоди Всеукраїнського Тижня Подружжя та Міжнародного Дня сім’ї 21 травня в Житомирі  ТМ «Нові Вікна» виступила партнером свята «Щаслива родина», головними організаторами якого є БО «АСЕТ».

Цього року ТМ «Нові Вікна» організувала майданчик, де дітлахи мали змогу розважатися на безкоштовному батуті та отримати на пам’ять подарунок від майстра «аквагриму».

Свято «Щаслива родина» – це  сімейний захід, який щорічно, з 2011 року, Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» проводить на центральних вулицях м. Житомира, привертаючи увагу великої кількості жителів, які приєднуються до святкування, аби підтримати інститут сім’ї в Україні.

Це унікальний захід для об’єднання сімей та утвердження цінностей здорової родини.

Свято «Щаслива родина» проходить в рамках міжнародного руху «Тиждень Подружжя», який вперше відбувся у Великобританії в 1997 році. В 2011 році до міжнародного руху долучилась Україна, ставши однією з 20 країн світу, які відзначають Тиждень Подружжя.

У травні 2011 року Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» взяла на себе ініціативу організації свята «Щаслива родина» в м. Житомирі. Вперше на вулицях міста пройшов парад щасливих родин та концерт на підтримку сімейних цінностей. Відтоді свято «Щаслива родина» стало вже традиційним для Житомира і з кожним роком залучало все більше учасників.

У 2013 році до організації родинного свята долучилась ТМ «Нові Вікна» і з того часу є постійним співорганізатором.

ТМ «Нові Вікна» є соціально  спрямованою  компанією. «Нові Вікна» надають додаткову знижку 5% для пенсіонерів та багатодітних родин. Компанія надає благодійну допомогу через організації «АСЕТ», «Сонячний світ» дітям та Житомирському військовому госпіталю. Також є одним із спонсорів клубу спортивного бального танцю «Ритм».

www.novivikna.ua

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі