Події

Уночі в Житомирі пограбували медичний центр, зловмисника зафіксувала камера спостереження

30 May 2016, 18:15

Уночі, 30 травня, у Житомирі невідомі пограбували центр реабілітації та здоров'я «Відновлення». Зловмисника зафіксувала камера спостереження.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Директор центру в коментарі Житомир.info розповіла, що грабіжник потрапив до приміщення через вікно і виніс техніку та гроші.

«Приблизно в дві години ночі один чоловік зламав вікно, проник в наш центр, обшукав всі кімнати, забрав касу, ноутбуки, телевізор, системний блок хотів забрати і ще один ноутбук, але не встиг. Грошей там не дуже багато було, десь до 500 гривень. Техніку забрав і повиривав все живцем. Працював один і за 15 хвилин нічого не лишилось, забрав три ноутбуки і телевізор. Заліз через одне вікно і виліз через інше. Там чергувала вахтерша, почула що хтось ходить і викликала міліцію, але вона не має доступу до нашого центру, і чергує по загальному приміщенні. Скоріш за все їх було двоє, бо він передавав техніку через вікно», – розповіла директор центру Наталія Білім.

Грабіжника розшукує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 10 травня у житомирському торговому центрі відвідувач фаст-фуду вкрав скриньку з пожертвами на лікування дитини.

Запис з камери відеоспостереження наданий адміністрацією центру «Відновлення»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі