Місто

У Житомирі хочуть заборонити палити в парках та створити окремі місця для курців

31 May 2016, 09:52

30 травня відбулася зустріч мера Житомира Сергія Сухомлина з патрульною поліцією, на якій обговорювалося питання заборони паління в парковій зоні.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомира.

«Патрульна поліція повідомляє: Протягом всього часу роботи патрульної поліції в місті Житомира на лінію 102 неодноразово надходили виклики від жителів міста Житомира з скаргою на те, що відбувається масове паління тютюнових виробів в парковій зоні: Старий, Новий Бульвар, вул. Кафедральна (за будинком Правосуддя).

Патрулі постійно реагують на всі виклики. Проте обмежуються усним зауваженням щодо порушень, які відбуваються в парковій зоні. На жаль, скласти відповідні адмінматеріали патруль не має права.

Перелік місць, де заборонене куріння, чітко визначене законодавцем. Паркова зона в переліку місць не зазначена.

Міська рада має право розширити визначені місця, де заборонено паління тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів рішенням виконкому. Саме тому, 30 травня, патрульна поліція під час зустрічі з міським головою Сергієм Сухомлиним підняла питання про винесення на виконком міської ради переліку місць, а саме паркова зона, де буде заборонене куріння.

Також буде розглянуто питання про виділення окремих місць для куріння», – повідомляє патрульна поліція Житомира.

Як повідомляв Житомир.info, у День захисту дітей житомирський виконком збереться, щоб розглянути 43 питання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі