Влада

Мер Новограда-Волинського розповів про нездорову криміногенну ситуацію в місті й свій лист Авакову

6 June 2016, 11:20

 У місті Новограда-Волинський Житомирської області нездорова криміногенна ситуація, не контролюється швидкісний рух транспорту по місту й трапляються «розборки» у закладах відпочинку.

По це 5 червня на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Новограда-Волинського Віктор Весельський.

«24.05.2016 року у Житомирі відбулося представлення нового керівника ГУ Нацполіції в області - 46 річного полковника поліції В'ячеслава Петровича Печененка. Я також звернувся до Міністра МВС Авакова А.Б. письмово, з вимогою прискорити у місті призначення керівників міського відділу поліції ГУ НП України в Житомирській області. У місті нездорова криміногенна ситуація, розборки у закладах відпочинку, швидкісний рух транспорту по місту не контролюється!», - написав Віктор Весельський.

Також мер зазначив, що щоп'ятниці жителі міста йдуть до нього на прийом з проханням навести порядок, а боротися з самогоноварінням, наркотиками та порушниками нічної тиші – це обов’язок правоохоронців.

Як прокоментувала Житомир.info речник ГУ Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко, на даний час начальник Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП Сергій Рябошапка перебуває у відпустці, і обов’язки начальника відділу виконує заступник начальника відділу, начальник поліції громадської безпеки Павло Коптійчук.

Як повідомляв Житомир.info, з 24 травня в ГУ Нацполіції в Житомирській області – новий керівник В’ячеслав Печененко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі