Події

На Грушевського в Житомирі неспокійно: поліція затримала ґвалтівника та чоловіка з пістолетом

20 June 2016, 18:46

19 червня у Житомирі на вулиці Грушевського (колишня Котовського) патрульні затримали ґвалтівника та чоловіка зі зброєю.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомира на своїй сторінці у фейсбук.

«19 червня о 02:57 на лінію 102 надійшов виклик від дівчини про те, що її зґвалтували і пограбували. Зі слів потерпілої з’ясувалося, що повертаючись додому дівчину перестрів незнайомий чоловік на вул. Котовського. Чоловік силоміць завів дівчину за продовольчий павільйон, де і сталося зґвалтування. Після чого викрав сумочку, в якій знаходився планшет. 108 екіпаж патрульної поліції 3-ї роти отримавши орієнтування виїхав обстежувати прилеглу на територію», - інформує патрульна поліція.

В 3:20 на вул. Київська патрулі помітили підозрілу особу, чоловік почав тікати і виліз на дерево.

«Патрульні поліцейські його з дерева зняли і доставили до потерпілої, для впізнання. Орієнтування підтвердилося. Викрадених речей у чоловіка при собі не виявилося. Патрульні повернулися на місце затримання злодія, де неподалік і знайшли сумочку з планшетом. Було встановлено, що дана особа раніше судима, звільнилася з місця позбавлення волі в лютому місяці цього року. Викликано СОГ, ведеться слідство», - повідомляють патрульні.

Також 19 червня на перехресті Покровської (колишня Щорса) і Грушевського патрульні поліцейські затримали чоловіка, який погрожував зброєю перехожим.

«19 червня о 23:15 на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що по вул. Покровська, 19 біля кафе «Кармен» невідома особа чоловічої статі погрожує перехожим застосуванням зброї. Патрульні поліцейські 118 екіпажу швидкого реагування 3-ої роти за орієнтуванням наздогнали і затримали чоловіка. При втечі особа скинула зброю на сміття», - йдеться у дописі на сторінці патрульної поліції Житомира.

Слідчо-оперативна група, яка приїхала на місце події, встановила, що зброя є травматичною.

 

Фото патрульної поліції

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі