Економіка

Бучанська колонія відмовилася виготовляти велопарковки для Житомира

23 June 2016, 10:56

Підприємство бучанської виправної колонії управління державної пенітенціарної служби України в м. Києві та Київській області (№85) через 6 днів після акцепту відмовилося виготовляти велопарковки для Житомира через здорожчання матеріалів.

Лист-відмова від 15 червня директора підприємства - заступника начальника з виробництва колонії на ім’я контактної особи замовника торгів, мера Житомира Сергія Сухомлина, розміщений на сайті електронних закупівель ProZorro.

«Шановний Сергій Іванович, у зв’язку з підвищенням цін на матеріали, необхідні для виготовлення виробу, та неможливістю виконати умови договору, просимо зняти з підприємства бучанської виправної колонії статус переможця у конкурсних торгах «Велопарковка, п-подібна, металева (сталь марки 45)» та передати право підписати договір про закупівлю наступному учаснику», - йдеться в листі.

Рішення конкурсної комісії про відхилення пропозиції підприємства бучанської колонії датоване 16-м червня.

Наступний за ціною учасник – ТОВ «Група Венето», пропозиція якого була всього на 1 гривню вищою (75600 проти 75599 грн), наразі очікує рішення конкурсної комісії.

Підприємство зобов’язується виготовити 200 велопарковок по 378 грн кожна до 20 липня 2016 року.

У реєстраційних документах, які надало підприємство, йдеться, що ТОВ «Група Венето» спеціалізується на виготовленні матраців, м’яких меблів, фанери, шпону, а також готових металевих виробів.

Як повідомляв Житомир.info, 9 червня бучанська колонія виграла тендер на виготовлення 200 велопарковок для Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі