Події

На кар’єрі в Житомирі потонув 36-річний чоловік, тіло знайшли на 6-метровій глибині

23 June 2016, 15:16

Станом на 22 червня  2016 року на водних об’єктах міста вже загинули 2 людини, трагічні випадки з відпочиваючими трапились на стихійних пляжах.

Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міської ради.

«Останній випадок трапився на богунському кар’єрі 20 червня цього року. Під час відпочинку, який супроводжувався вживанням спиртних напоїв, близько 23 години 36-річний чоловік продовжив купання в кар’єрі. Через деякий час друзі, помітивши відсутність чоловіка, забили на сполох та почали його шукати. Інформація про утоплення до управління надійшла лише на наступний день. 21 червня 2016 року було організовано пошукові роботи утопленика водолазами-рятувальниками міської комунальної рятувальної служби на воді. Тіло загиблого було знайдено на глибині близько 6 метрів та піднято з води», - описує подію прес-служба.

Зі слів  заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міськради Олександра Куліковського, цього тижня завдяки оперативним діям чергових водолазів на дорослому міському пляжі було врятовано чоловіка.

Фахівці просять суворо дотримуватись встановлених правил поведінки на воді та купатися в офіційно визначених місцях для купання - на території дитячого та дорослого міських пляжів гідропарку. 

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2015 року в день свого 20-річчя у Тетеріві потонув юнак, а пізніше - 17-річний хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі