Місто

Програма «Схеми» про житомирський гастрольний театр у парковій зоні

24 June 2016, 12:22

Це історія про те, як мешканці Житомира доручили приватній фірмі добудувати свій гастрольний театр у зоні громадського відпочинку, а фірма знесла довірену їй недобудову і зводить там черговий житловий комплекс. За фірмою, що так зухвало вчинила з давньою мрією громади, стирчать вуха народного депутата групи «Відродження», колишнього «регіонала» Володимира Зубика, який і до цього неодноразово ставав фігурантом розслідувань про сумнівні з точки зору законності забудови.

Парк культури і відпочинку імені Гагаріна у Житомирі – це пам’ятка садово-паркового мистецтва. Головне місце розваг місцевих мешканців в історичній частині міста. Тут і 300-літні дерева, і мальовничі схили до річки Тетерів. Саме тому по-сусідству із парком давно мала з’явитися оаза культурного відпочинку – гастрольний театр.

Та на місці храму Мельпомени зараз зростає черговий житловий комплекс компанії з орбіти народного депутата України, перебіжчика із Партії регіонів Володимира Зубика. І, схоже, компанія навмисне роками нищила недобудову театру, аби тільки отримати землю.

 

Далі читайте тут

«Радіо Свобода»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі