Події

В одному з сіл Житомирської області чоловік з рушниці стріляв у дружину

25 June 2016, 10:51

23 червня до поліції звернулась жителька с. Зубкович Олевського району Житомирської області з повідомленням про злочин. Жінка розповіла, що колишній чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, напередодні увечері у ході сварки стріляв у неї із рушниці.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За словами 44-річної заявниці, суперечка між нею та колишнім чоловіком відбувалась на подвір’ї її домогосподарства. У розпалі емоцій останній вхопив рушницю та вистрелив нею в сторону жінки, на щастя, не влучивши. До села виїздила слідчо-оперативна група Олевського відділення поліції, працівники якої вилучили низку речових доказів, у тому числі гільзу від зброї. На даний час встановлюється місце знаходження самої рушниці. Чоловік підтвердив поліцейським слова заявниці щодо вказаної події.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтями 15 (Замах на злочин) та 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання відносно 47-річного чоловіка міри запобіжного заходу. Йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 19 червня у Житомирі на вулиці Грушевського (колишня Котовського) патрульні затримали ґвалтівника та чоловіка зі зброєю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі