Події

У Житомирі на перехресті вулиць Покровської та Лесі Українки зіштовхнулися Chevrolet та Volkswagen, є потерпілий

25 June 2016, 15:36

У Житомирі 25 червня на перехресті вулиць Лесі Українки та Покровської (колишня Щорса) близько 11.30 трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info розповіли читачі. У прес-службі патрульної поліції Житомира інформацію підтвердили.

«Chevrolet Aveo не дотримуючись правил дорожнього руху їхав на заборонений червоний колір. В свою чергу Volkswagen Сaddy розпочав рух на зелений колір світлофора. Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження, а пасажира Volkswagen, 1978 р.н., було госпіталізовано до лікарні зі струсом мозку. На місці події патрульні поліцейські складали протокол», – розповіла прес-офіцер патрульної поліції Діна Корчевна.

Також патрульні поліцейські просять житомирян дотримуватися правил дорожнього руху.

«У зв’язку з тим, що почастішали випадки наїзду на пішоходів автомобілів в зоні дії знаку 5.35.1 і 5.35.2 «Пішохідний перехід», патрульна поліція проаналізувала аварійно небезпечні ділянки по вулицях міста. Патрульна поліція звернулася до власника вулично-шляхових мереж – міської ради з питанням усунення недоліків на проїзній частині щодо ділянок дії знаку 5.35.1 і 5.35.2 «Пішохідний перехід» з повторним нанесенням дорожньої розмітки «зебра» 1.14.1, 1.14.3. Оскільки припадають святкові дні і аварійні бригади не можуть займатися даним видом робіт, тому вже з середи 29 червня розпочнеться робота щодо нанесення дорожньої розмітки на проїзній частині міста», – повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 26 травня на перехресті вулиць Покровської (колишня Щорса) та Лесі Українки зіштовхнулися мікроавтобус та Оpel.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі