Політика

В обласній філармонії 26 червня сяяла «Зірка Житомирського району»

27 June 2016, 09:37

Конкурс талантів серед дітей Житомирського району 26 червня організували депутати обласної і районної ради Володимир Кропивницький та Микола Приставський. Загалом 65 маленьких талантів взяли участь у заході. Діти співали і танцювали, читали вірші, влаштовували постановки.

«До дня молоді ми влаштували свято для маленьких зірочок Житомирського району. Вони ж наше майбутнє і наші зірочки. Переможці отримають цінні подарунки, дипломи, грошові винагороди, можливість у майбутньому показати свій талант всій Україні. Це перший такий масштабний захід, але не останній», - розповів Володимир Кропивницький.

Депутат разом з родиною виступив і головним спонсором свята. В журі увійшли хореографи провідних танцювальних шкіл району та області, голови сільських рад, фотографи та мистецтвознавці.

«Ми побачили, наскільки талановиті діти у нашому Житомирському районі. Всі зірочки, без сумніву, сьогодні переможці, адже прийшли і показали себе. Всі були зірочками, нагородити і відзначити хотілося всіх», - додав Володимир Кропивницький.

Всі без виключення таланти отримали відзнаки та дипломи. Однак, конкурс є конкурс, і перше місце зайняли зразковий танцювальний колектив «Сюрприз» у номінації «Хореографія», Наталія Вікторова та Марина Ткачук у номінації «Вокал», друге розділили відповідно танцювальний колектив «Веснянка», Лілія Сідорова та Вікторія Дужикова. Але зіркою серед зірок стала Наталія Тищенко, якій журі одностайно присудило найбільшу кількість балів.

Найяскравіші номери та найталановитіших діток ви зможете побачити згодом у нашому сюжеті.

Прес-служба Володимира Кропивницького

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі