Місто

Житомиряни відзначили 20-річчя Конституції кольоровим флеш-мобом

28 June 2016, 13:18

28 червня кількасот людей у Житомирі відзначили 20-річчя Дня Конституції. Разом із хоровою капелою «Орея» житомиряни виконали державний гімн і розгорнули велетенський прапор розміром понад 200 квадратних метрів.

Кульмінацією свята став флешмоб  «Ми блакитно-жовті!». Вітаючи один одного зі святом, молодь обсипалася кольоровою пудрою синього та жовтого кольорів.

«Це патріотичний день для всіх українців - день Конституції. Якщо ти - патріот, ти повинен його святкувати», - розповів учасник акції Руслан Садигов.

«Оскільки сьогодні не дуже хороша погода, ми вирішили підвищити собі настрій, прийти сюди і відсвяткувати цей чудовий день - день Конституції», - сказала учасниця флешмобу Діана Петрук.

«Це дуже незвично. Синьо-жовта фарба повинна бути всередині, вона повинна бути в думках. Ну а це, що зовні - це креативність, я думаю, що це молодь придумала. І це здорово, бо бачите, вони навіть не змивають, не стирають ті сині і жовті кольори - кольори нашого прапора, нашої держави», - зазначила житомирянка Тетяна Герасимчук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі четвертий день поспіль тривають заходи до Дня молоді та Дня Конституції України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі