Політика

Відроджуючи молодіжне дозвілля, ми відроджуємо наші села, - Ірина Костюшко

29 June 2016, 14:07

У неділю, 26 червня, відбувся футбольний турнір між командами з Житомирської області, організований депутатом обласної ради Іриною Костюшко. Спортивний захід пройшов за усіма традиціями великого спорту – жеребкування, гра у два тайми, напружене протистояння, шалена підтримка вболівальників.

Депутатка зауважила, що дане свято приурочене до Дня молоді, молоде покоління є майбутнім сіл, це люди, котрі відроджуватимуть країну.

«Відроджуючи молодіжне дозвілля, ми відроджуємо село. Жага до перемог як у спорті, так і в житті виховує сильних особистостей. В майбутньому вони продовжать розвиток наших сіл. Я вдячна усім командам, що приєдналися до турніру», - сказала Ірина Костюшко.

Футбольне свято пройшло на стадіоні с. Стремигород Коростенського району, «вдома» в команди «ZORYA», що носить ім’я агрокомпанії, власницею якої є Ірина Костюшко. Матчі відбулися між командами з Коростенського, Лугинського та Овруцького районів.

За результатами набраних очків перемогу здобула ФК «Лісовод» з Овруча.

«Таке свято не вперше організовується в Стремигороді. Завдяки новим інвесторам розвиваються наші села. Сьогодні почався розвиток спорту в Стремигороді. Щира подяка людям, які над цим наполегливо працюють», - наголосив голова Коростенської райдержадміністрації Сергій Дмитрук.

У програмі футбольного свята глядачів та вболівальників очікували незабутні ігри, конкурси, виступи вокальних колективів та вихованців Коростенської студії спортивного танцю. Майстер-клас з професійного футболу показали гравці МФК «Житомир». Наприкінці свята в лотерею були розіграні два баранця.

Нагадаємо, три роки тому Ірина Костюшко володіла фармацевтичним бізнесом у столиці, а нині відроджує виробництво льону на Поліссі. В Стремигороді були створені робочі місця, футбольна команда «ZORYA» та вокальний гурток «Льоноцвіт», організоване дозвілля для молоді. Зараз розпочалася підготовка до Всеукраїнського фестивалю льону.

Прес-служба Ірини Костюшко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі