Економіка

У Житомирській області Держфінінспекція за 5 місяців виявила порушення на 7,3 млн грн та покарала посадових осіб

29 June 2016, 15:14

Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області протягом січня – травня 2016 року забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 7,3 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Житомирській області.

«За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 24 управлінські рішення. За матеріалами ревізій та перевірок, а також за результатами участі фахівців інспекції в перевірках, що їх проводили правоохоронні органи, розпочато 7 досудових розслідувань та вручено 2 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За недотримання законодавства 62 посадових осіб притягнено до адміністративної відповідальності, 27 – до дисциплінарної та матеріальної, 4 осіб звільнено з посад», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, фахівці Держфінінспекції в Житомирській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності управління житлово-комунального господарства Бердичівської міської ради виявили порушення, що призвели до втрат фінансових ресурсів, на загальну суму 372 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі