Події

Житомирська поліція про ДТП на перехресті Київська-Князів Острозьких: постраждали жінка-пішохід і водій

29 June 2016, 17:30

У ДТП, яке сталося 28 червня близько 18 години на перехресті вулиць Київської та Князів Острозьких (до перейменування – Шелушкова), крім жінки-пішохода постраждав ще й водій легковика.

Про це у коментарі Житомир.info 29 червня розповіла старший інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції в Житомирській області Наталія Тимчук.

«28 червня близько 17.50 на перехресті вулиць Київська та Князів Острозьких в Житомирі сталося ДТП за участю автомобілів Daewoo Nexia та Toyota Avensis. Автомобіль Daewoo Nexia під керуванням житомирянина 1979 року народження рухався по вул. Кн. Острозьких з боку вул. Грушевського. Toyota Avensis, за кермом якого перебував житель Києва 1987 р.н., - по Київській з боку вул. Хлібної. Під час зіткнення автомобіль Daewoo змінив напрямок руху і виїхав на тротуар, де наїхав на пішохода, житомирянку 1979 року народження. Попередньо у неї струс мозку, рана та перелом гомілки. З тілесними ушкодженнями госпіталізований також водій Daewoo. У нього діагностували забій головного мозку та закрита черепно-мозкова травма», - розповіла Наталія Тимчук.

Хто з водіїв порушив правила дорожнього руху, в поліції поки не говорять: обставини ДТП встановлюються. Немає також відомостей про дитину, яка начебто йшла разом з потерпілою. У патрульній поліції Житомира також не підтвердили, що жінка була з дитиною. У день аварії свідки розповідали, що «швидка» забрала молоду жінку віком близько 22 років. 

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня в Житомирі на перехресті зіткнулися Daewoo і Toyota. З переломом відвезли жінку, яка, зі слів свідків, йшла з дитиною.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі