Економіка

Житомирській фірмі, яка ремонтує трибуну стадіону «Полісся», не вдалося виграти тендер на реконструкцію футбольного поля

30 June 2016, 10:04

ТОВ «АртХаус» з Житомира, яке нині за власні гроші переробляє ремонт легкоатлетичного манежу центрального стадіону «Полісся», не змогло перемогти у відкритих торгах з реконструкції футбольного поля та благоустрою території центрального стадіону по вул. Фещенка-Чопівського, 18 у Житомирі.

Оголошення про результати тендеру 29 червня опубліковане на сайті Державних закупівель. Замовник торгів - департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Житомирської обласної державної адміністрації

Так, цього разу ПП «Елітбуд-1» змогло обійти конкурента з Житомира завдяки нижчій ціні: 7 млн 681 тис. грн проти 7 млн 724 тис. грн (з ПДВ) у ТОВ «АртХаус». Пропозиція ще одного учасника - ТОВ «Діо спорт» - була відхилена через невідповідність умовам документації конкурсних торгів.

У переліку робіт - розбирання бетонних конструкцій трибун, облаштування алюмінієвих футбольних воріт PolSport 7320х2440, поливального водопроводу, дощової каналізації, колодязів та дренажу, здійснення покриття бігової доріжки та секторів для спорядження (6061 м2) та рулонного газону (8767 м2). Також у тендер закладене перевезення сміття до 15 км.

Нагадаємо, у 2015 році Житомирська облдержадміністрація мала намір доплатити ТОВ «АртХаус» трохи більш як 3 млн грн на закінчення робіт із реконструкції західної трибуни житомирського Центрального стадіону. Нині фірма «АртХаус»  за власні гроші переробляє ремонт легкоатлетичного манежу центрального стадіону. Нещодавно Бердичівська міськрада переплатила 177 тис. грн ПП «Елітбуд-1», яке в тому числі проводило ганебний ремонт житомирської «Ракушки». Нещодавно фірма «Елітбуд-1» брала участь у тендерах з утеплення двох житомирських шкіл, але програла.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська область отримає 109 млн 637,111 тис. грн з державного фонду регіонального розвитку, з яких 7610,311 тисяч планує потратити на реконструкцію футбольного поля та благоустрій території стадіону по вул. Фещенка-Чопівського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі