Події

У Житомирській області зрізане чоловіком дерево впало і вбило велосипедиста

30 June 2016, 13:26

Поліція розпочала розслідування смертельного травмування людини через падіння дерева у Черняхівському районі Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«29 червня увечері до поліції надійшло повідомлення про те, що у дачному масиві, між селами Вільск та Вишпіль, деревом, що зрізали, смертельно травмовано людину. Працівники слідчо-оперативної групи, які виїхали на місце події, з’ясували, що близько 20.50 на території дачного масиву місцевий житель зрізав сухе дерево над дорогою, яке, падаючи, смертельно травмувало 65-річного пенсіонера, що у цей час проїжджав повз на велосипеді», - інформує поліція.

Попередньо встановлено, що потерпілий мав вади слуху, тому не почув шуму роботи бензопили та застережних криків того, хто проводив зрізання.

Поліцейські провели огляд місця події та вилучили низку речових доказів. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України, - повідомляє прес-служба. Законодавством такі дії можуть каратися обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв Житомир.info,  на початку червня 2016 року в Житомирі гілка впала на автомобіль, в якому їхали молодята.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі