Події

У Житомирі суд розглядає справу екс-начальника відділу поліції з Рівненської області, який «кришував» видобуток бурштину

12 July 2016, 11:24

12 липня Житомирський адмінсуд розглядає позов екс-начальника відділу поліції з Рівненської області Ігоря Харитонова, якого підозрюють у «кришувані» видобутку бурштину.

Про це у соцмережі повідомив активіст ГО «Рух Автомайдан-Житомир» Валерій Арушанян.

Екс-начальник Сарненського відділу поліції з Рівненської області Ігор Харитонов не пройшов атестацію і прибув на засідання суду в Житомирі, щоб оскаржити своє звільнення.

За інформацією порталу Четверта влада, екс-поліцейський хоче визнати рішення про своє звільнення незаконним, скасувати його, поновитися на посаді та зобов`язати виплатити грошову компенсацію. Позов розглядатиметься за участі суддів С.Черноліхова, М.Нагірняка, О.Капинос.

«Майстер-клас спілкування з підлеглими Ігоря Харитонова облетів чимало центральних телеканалів. Він став одним з епізодів, через які поліцейському потім оголосили про підозру у втручанні в діяльність працівника правоохоронного органу, використовуючи службове становище. В народі кажуть просто – кришував бурштиновидобуток», - інформує видання.

На суд прийшли житомирські активісти.

Подробиці дивіться у  сюжеті

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі