Влада

У Житомирі створили штаб з питань підготовки до опалювального сезону

13 July 2016, 10:53

У Житомирі 13 липня затвердили склад оперативного міського штабу з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Питання «Про підсумки роботи міського господарства в осінньо-зимовий період 2015-2016 років та завдання з підготовки до нового осінньо-зимового періоду 2016-2017 років» обговорювали члени виконавчого комітету Житомирської міськради на позачерговому засіданні 13 липня.

За інформацією заступника Житомирського міського голови Олександра Фещенка,  до оперативного штабу будуть включені представники Житомирського РЕМу, «Житомиртеплокомуненерго», «Житомирводоканалу», начальники управлінь та директори департаментів.

«Підготовка до нового опалювального сезону - це відповідальний крок. Ми маємо врахувати всі недоліки, які були раніше. У нас є 2 головні наші підприємства –«Житомиробленерго» і «Житомирводоканал», також освітянська галузь, всі вони будуть включені до штабу, який засідатиме по питанню опалювального сезону. Ми розуміємо, що є проблема з розкопками, але це питання тримається на контролі особисто у мене, і ми ці питання закриваємо», - розповів Фещенко.

Посадовець також доповів про борг у 20 млн грн водоканалу, який накопичився за попередні роки.

«Ми розуміємо, що ціни піднялися, воно для нас було неочікуваним, тому ми маємо виділити в третьому кварталі на водоканал не шість мільйонів, а більше семи», - сказав заступник.

Оперативний міський штаб з підготовки господарства до опалювального сезону затвердили голосами всіх 12 присутніх членів міськвиконкому.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирський водоканал тримає борг за електроенергію на рівні 21 млн грн.

 
 
 
 
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі