Політика

Радикальна партія хоче змінити свого представника в Житомирському міськвиконкомі

21 July 2016, 16:04

Радикальна партія Олега Ляшка хоче змінити свого представника у виконавчому комітеті Житомирської міської ради.

Пропозицію розглянути питання про внесення змін до складу виконкому на сесії 21 липня озвучив член РПЛ Олександр Ракович.

Мер Сергій Сухомлин нагадав, що питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2015 № 6 «Про утворення виконавчого комітету Житомирської міської ради та затвердження його персонального складу» є у порядку денному і буде розглядатися на другому пленарному засіданні дванадцятої сесії. За наполяганням Раковича, мер поставив пропозицію про перенесення розгляду питання щодо зміни складу виконкому на перше пленарне засідання, але пропозиція не набрала достатньої кількості голосів.

Згодом голова обласної організації РПЛ Ілля Смичок оприлюднив розпорядження лідера партії Олега Ляшка щодо зміни представника від фракції Радикальної партії у складі Житомирського міськвиконкому.

«У зв’язку з порушенням встановлених нашою політичною силою пріоритетів при здійснення діяльності членом Радикальної партії Олега Ляшка – членом виконавчого комітету Житомирської міської ради Лисенком Анатолієм Івановичем, цим розпорядженням Радикальна партія відкликає Лисенка Анатолія Івановича зі складу виконавчого комітету Житомирської міської ради», - йдеться у документі.

Депутату міської ради Олександру Раковичу доручалося внести питання на розгляд чергового засідання Житомирської міськради. Замість Анатолія Лисенка партія пропонує ввести до складу міськвиконкому Гринишину Віру Вікторівну.

Як повідомляв Житомир.info, на черговій сесії Житомирської міської ради збираються заповнити сім вакантних посад у складі виконкому – проект рішення без зазначення прізвищ був опублікований на сайті міськради 14 червня.

Ілля Смичок спілкується з Олександром Раковичем на сесії міської ради 21 липня 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі