Влада

Гройсман передав вітання усім дорожнім структурам і наказав працювати сумлінно, бо восени приїде з перевіркою

22 July 2016, 17:31

Восени Уряд проведе перевірку виконаних робіт щодо ремонту доріг в Україні і забезпечить відповідальність винних у можливому відмиванні виділених на це державних коштів.

Про це повідомляють на сайті Урядовий портал.

«Хочу зараз передати вітання усім дорожнім структурам з тим, що восени ми перевіримо абсолютно все. Ми виберемо 3-5-7 об'єктів, ми перевіримо все те, що було реально фактично зроблено. Ми замовимо спеціальні експертизи, ми знайдемо усі фірми, куди ви перерахували кошти. І якщо ми знайдемо, що якісь кошти були переведені у готівку, «вимиті», будете сидіти. Тому краще працюйте сумлінно, заробіть те, що належить вам, і покладіть у дорогу те, що належить українському народу. Зараз липень, я вас попереджаю. Ця інформація буде публічною», - заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи засідання Уряду у п'ятницю.

Прем’єр-міністр зауважив, що Уряд запровадив капітальний ремонт країни у певних напрямках, зокрема розпочав масштабний ремонт доріг.

«Капітальний ремонт країни - це ознака, яка теж може додатково створити умови виведення країни з економічної кризи, тому ефективність цього є надзвичайно важлива», - сказав Прем’єр-міністр.

Як повідомляв Житомир.info, у службі автодоріг в Житомирській області обіцяли покінчити з ямковим ремонтом доріг до 15 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі