Місто

Житомирянам нагадують про проект «Майстерня міста»: заявки приймають до 31 липня

22 July 2016, 17:58

У Житомирі до 31 липня триває прийом заявок на участь у проекті «Майстерня міста».

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«Майстерня міста» має на меті покращення співпраці та підвищення ефективності взаємодії громадських організацій, ініціатив, митців, ремісників, громадських активістів та Житомирської міської влади. Проект виник у м. Львів у 2012 році. З того часу він проводиться щорічно та залучає громадян до активного вирішення спільних проблем міста. Цього року «Майстерня міста» реалізовується у Житомирі і дає можливість всім небайдужим до життя свого міста поділитися креативними ідеями щодо його покращення. Для того, щоб виступити на майданчику «Майстерні міста» зі своєю ідеєю, житомирянам необхідно подати відповідну проектну заявку. Це можуть бути майстер-класи, творчі майстерні, презентації, семінари, квести, освітні проекти для дітей та молоді, кінопокази в межах таких тем:

• Залучення мешканців до розвитку міста

• Залучення людей з особливими потребами до міського життя

• Використання громадського простору

•  Усвідомлення цінності та збереження історико-культурної спадщини

• Озеленення та екологія міста

• Місто для дітей

• Велорух, транспорт та пішохідна інфраструктура

• Робота з маргіналізованими групами населення», – йдеться в повідомленні.

Проектні заявки приймають за електронною адресою: maisterniamista.zt@gmail.com. За цією ж адресою можна отримати консультацію щодо умов участі у «Майстерні міста». Контактна особа – Ірина Мілаш, тел. +38 097 7583244

«Прийом проектних заявок розпочався 13 липня і завершиться вже за тиждень, 31 липня. Далі з 1.08 по 20.08. відбуватиметься відбір проектів, які будуть презентовані 23.09 – 25.09 вересня в  центрі міста, на спеціально збудованому відкритому  павільйоні на перехресті вул. Михайлівської та Б.Лятошинського. Анкету можна завантажити тут», 0 повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі оголошується конкурс на подання проектів для урбаністично-культурного заходу «Майстерня міста».

Фото «Майстерні міста Львова» з мережі Інтернет

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі