Події

У Житомирській області гадюка в лісі вкусила жінку, яка приїхала до знайомих на ягоди

24 July 2016, 17:52

23 липня на пункт зв’язку 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що у лісі поблизу міста Овруч Житомирської області людину вкусив плазун.

Про це рятувальників сповістив черговий Овруцької центральної районної лікарні, - повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Як з’ясувалося, 59-річна жінка, мешканка смт Черняхів Житомирської області, приїхала до знайомих, і вони всі разом пішли до лісу збирати ягоди. Нахилившись за черговим «дарунком лісу», жінка відчула різкий біль у лівій руці і побачила гадюку, яка її й вкусила. Знайомі відразу ж викликали швидку. Медики госпіталізували жінку до терапевтичного відділення Овруцької ЦРЛ, де вона наразі і знаходиться. Загрози її життю немає», - інформують рятівники.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня цього року в селі Мала Токарівка Романівського району Житомирської області гадюка вкусила за ногу 3-річного хлопчика. Перед тим повідомлялося про півтори десятка випадків укусів плазунами в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі