Влада

Житомирський губернатор назвав райони, де можуть бути звільнені голови РДА

25 July 2016, 12:30

Рішення про звільнення голів трьох райдержадміністрацій в Житомирській області буде прийматися після 30 липня.

Про це Житомир.info повідомив губернатор Сергій Машковський.

«Повинні бути як «пряник», так і «кнут» у відносинах. Якщо я вже третій чи четвертий раз говорю про важливість того чи іншого завдання, яке ставить сьогодні перед нами вище керівництво, ситуація в країні, звертаюся до голів райдержадміністрацій і закликаю їх працювати, посилено працювати. Сьогодні всім нам важко і, дійсно, є питання, що там десь не вистачає якихось повноважень, якихось ресурсів, в тому числі і людських ресурсів, але вибачте – ми прийшли, замаємо цю посаду, взяли на себе відповідальність. Перш за все я всім кажу: ви сприймайте свою посаду через призму відповідальності, а не через призму якихось преференцій чи кар’єрного зросту, статусу чи ще чогось. І це буде не чесно по відношенню до інших голів РДА, які сумлінно виконують, які знаходять в собі ресурси виконувати ті завдання, перевиконують їх, якщо на третій раз я скажу «я вас покараю», чи будуть прийняті серйозні дисциплінарні стягнення, кадрові заходи і вони знову не будуть вжиті – це буде несправедливо. Тому було прийняте таке рішення. Повірте, воно мені не подобається. Я цим трьом головам РДА дав до 30 липня можливість ситуацію виправити. Я підготував подання на Адміністрацію президента, але у нас кінцевий термін, зокрема – по контрактній армії, це 1 серпня. Якщо вони виконають (завдання) – подання забереться, якщо ні – тобі буде вжито, відповідно, заходи», - сказав Сергій Машковський.

Він зазначив, що є проблеми в більш ніж десяти районах, але в цих трьох їх найбільше.

«Олевський, Червоноармійський і Любарський – це три райони, на голів яких було подання зроблене. Дав їм термін до кінця місяця виправити ситуацію, деякі обіцяють, а деякі, я бачу, (нічого) не роблять», - наголосив губернатор.

Нагадаємо, 13 липня під час розширеної наради з питань виконання запланованого обсягу відбору громадян на військову службу за контрактом, детінізації заробітної плати та зайнятості населення, стану справ щодо процесу об’єднання територіальних громад в Житомирській області та реалізація інвестиційних проектів Машковський повідомив, що підготував проект подання на Адміністрацію президента та Кабмін щодо звільнення трьох голів РДА за незадовільні результати роботи.

Інтерв’ю з Сергієм Машковським щодо виконання обіцянок, які були озвучені два роки тому під час призначення на посаду голови Житомирської ОДА, ситуацію з видобутком бурштину, компенсацією за перевезення пільговиків, громадським обговоренням нових призначень та інше читайте тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі