Влада

У Житомирі відзначення Дня Незалежності хочуть розпочати на військовому кладовищі

25 July 2016, 16:25

У Житомирі 24 серпня заходи з нагоди Дня Незалежності розпочнуться на військовому кладовищі із вшанування пам’яті загиблих учасників АТО.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації в інформації про засідання оргкомітету.

«Сьогодні, 25 липня, у Житомирській ОДА відбулося засідання організаційного комітету з відзначення 25-ї річниці незалежності України під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути та за участю представників громадськості. Учасники оргкомітету одноголосно зазначають, що обов’язковим атрибутом має бути синьо-жовтий стяг, а також серед основних заходів – вшанування загиблих учасників АТО», - йдеться у повідомленні.

У вівторок, 23 серпня, заплановано урочисте підняття державного прапора за участю військового оркестру, із залученням великої кількості національної символіки та розгортанням на майдані ім. С.П. Корольова великого прапора України.

У середу, 24 серпня, заходи розпочнуться на військовому кладовищі (Смолянка) із вшанування пам’яті загиблих учасників АТО.

«У 25-ту річницю Незалежності запланований святковий концерт із цікавою художньою програмою. Очікується, що в ці дні у місті (в транспорті, на державних установах, житлових будинках, на майдані ім. С. П. Корольова) буде максимальна кількість державної символіки», - інформує прес-служба ОДА.

Нагадаємо, губернатор Сергій Машковський своїм розпорядженням від 22 березня 2016 року затвердив план заходів з відзначення 25-ї річниці незалежності України. 13 липня облдержадміністрація запрошувала громадські організації та активістів долучитися до планування заходів, присвячених Дню Незалежності України.

Минулого року святкували річницю незалежності покладанням квітів до пам’ятника Шевченку, урочистою ходою до майдану Корольова та флеш-мобом.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня на засіданні міськвиконкому прийняли рішення про розміщення державних прапорів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 25-ї річниці Дня Незалежності України.

 

 

 

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі