Суспільство

У Житомирській області за тиждень дорожники відремонтували більше 6 тисяч кв. м дефектів

26 July 2016, 09:58

На території Житомирської області продовжується ямковий ремонт автошляхів. Служба автомобільних доріг звітує про виконані роботи в період з 18 по 24 липня.

У кінці минулого тижня Голова Державного агентства автомобільних доріг України Євгеній Барах особисто оглянув об’єкти ремонтів на автошляхах Житомирської області. А саме: виконання робіт з ліквідації ямковості та перебіг виконання середнього поточного ремонту.

Про це  Житомир.info повідомила прес-служба САД у Житомирській області.

«Отже, за минулий тиждень підрядними організаціями на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області на шляхах загального користування було ліквідовано більше 6 тисяч квадратних метрів дефектів. Із початку року на покритті автошляхів державного значення було усунено ямковість на більше, ніж 135-ти тисячах м² покриття; на шляхах місцевого значення – майже 83 тисячі м². Роботи виконувались гарячим асфальтобетоном; струменевим методом, за допомогою ремонтерів, методом просочення та чорним щебенем. Роботами з середнього поточного ремонту на даний час охоплено три об’єкти: шляхопровід у селі Старики (Коростенський район), окремі ділянки автодороги Житомир-Могилів-Подільський, шляхопровід поблизу села Осикове (Бердичівський район)», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, Гройсман передав вітання усім дорожнім структурам і наказав працювати сумлінно, бо восени приїде з перевіркою.

Фото прес-служби САД у Житомирській області

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі