Місто

Житомирян запрошують взяти участь в автоквесті на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади Олександра Марченка

26 July 2016, 11:03

У Житомирі 31 липня відбудеться благодійний автоквест на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади 90-го батальйону Олександра Марченка з с. Пристанційне Малинського району Житомирської області. Квест також буде присвячений відзначенню Дня аеромобільних десантних військ. До участі запрошуються усі бажаючі.

Про це Житомир.info повідомили організатори квесту.

«Благодійний автоквест у Житомирі відбудеться в рамках Всеукраїнського благодійного квесту «Єдине місто – єдина країна!», участь в якому беруть мешканці з різних міст України. У Житомирі автоквест організовують на підтримку пораненого бійця 81-ї бригади Олександра Марченка.  Сподіваюсь, що цей захід об’єднає патріотів Житомира. Ми запрошуємо долучитися усіх небайдужих житомирян, які люблять активний відпочинок. Кількість команд не обмежена. У грі братимуть участь українські військові, учасники АТО, волонтери, медики, спортсмени і мешканці міста. Ми хочемо об’єднати активних житомирян і показати, що у нас згуртоване і патріотичне місто, яке поважає свою історію та героїв», – розповіла одна з організаторів акції волонтерка Марія Уланова.

Щоб стати учасниками автоквесту необхідно:

«1) зібрати команду (4 – 5 осіб) і попередньо зареєструватися (до 12:00 год. 30 липня 2016 року), зателефонувавши представнику організаторів, волонтеру Марії Уланові (097)996-43-46; (063)469-18-53;

2) перед початком гри показати організаторам чек про перерахування коштів (мінімум 300 грн. з однієї/кожної команди) на картку ПриватБанк №: 5168 7572 6499 1961, отримувач – Марченко Леся Вікторівна (дружина пораненого бійця Олександра Марченка);

3) автомобіль;

4) реквізити, які необхідно мати кожній команді:

- заряджений телефон (декілька телефонів) із обов’язковим доступом до мережі Інтернет (через спеціальний сайт гравці будуть отримувати завдання),

- карта Житомира,

- ручка і блокнот,

- чорний маркер (бажано кожному учаснику команди),

- пляшка чистої води 0,5 л.,

- ліхтарик.

Дата проведення автоквесту: 31 липня (неділя) 2016 року. Передігровий брифінг об 11:00 год. біля Ракушки. Старт гри о 12:00 год. Приблизна тривалість гри: 3 – 4 години», – йдеться в повідомленні.

Довідка:

Олександр Марченко отримав сильне поранення лівого плеча під час бою в Авдіївці у промисловій зоні 9 квітня 2016 року. Після цього лікувався в Авдіївці, Червоноармійську, Дніпропетровському шпиталі та інших медзакладах. Волонтери і лікарі зробили усе можливе, щоб зберегти кінцівку, але залишилося найважливіше – відновити кісткові тканини. На операцію з відновлення суглобу плечового та фрагменту кістки руки необхідно майже півмільйона гривень. Усі, хто має можливість допомогти Олександру Марченку, може перерахувати допомогу на картку ПриватБанк №: 5168 7572 6499 1961, отримувач – Марченко Леся Вікторівна (дружина пораненого бійця).

Як повідомляв Житомир.info, волонтери збирають кошти, щоб врятувати руку пораненому в Авдіївці бійцю з Житомирської області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі