Влада

Австрійська компанія готова зайти в індустріальний парк «Житомир-Схід», - Сергій Сухомлин

26 July 2016, 16:05

Австрійська компанія, яка займається виготовленням теплоізолюючих матеріалів, зацікавилися інвестиційним проектом індустріального парку «ZHYTOMYR-EAST».

Про це 26 липня на своїй сторінці у фейсбук написав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Провів зустріч з керівництвом австрійської компанії «Хірш Серво». Ця компанія понад 40 років працює на європейському ринку теплоізолюючих матеріалів. Представники «Хірш Серво» зацікавилися інвестиційним проектом індустріального парку «ZHYTOMYR-EAST». Це шостий інвестор, який готовий зайти в індустріальний парк. Компанія може побудувати завод у 2017 році. «Хірш Серво» має виробництва більш як у десяти країнах Європи: Австрії, Угорщині, Польщі, Румунії, Словаччині», - повідомляє Сухомлин.

Про зустріч з потенційними інвесторами з Австрії інформує також прес-служба облдержадміністрації.

«Голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський та Житомирський міський голова Сергій Сухомлин сьогодні , 26 липня, провели зустріч з представниками Австрійської компанії «Хірш Серво». Дана компанія працює у десяти країнах світу і спеціалізується на виготовленні виробів з пінополістиролу, ізолюючих матеріалів та обладнання HIRSCH. Сергій Сухомлин наголосив, що жодної бюрократії чи перепон в роботі з боку міської влади не буде та відзначив, що в Житомирі вже успішно працюють компанії з європейськими інвестиціями. Після перемовин представники компанії HIRSCH поїхали оглядати майданчики, де може бути створено їх підприємство. У м. Житомир компанія планує займатись виготовленням фасадних плит з пінопласту та упаковки для побутової техніки. Обсяг залучених інвестицій становитиме 5 млн. євро. Передбачається створення 80-90 нових робочих місць», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на сесії міської ради 21 липня цього року депутати проголосували за затвердження концепції та створення індустріального парку і за зміну назви: замість «SMOKOVKA» майбутній індустріальний парк в районі аеропорту називатиметься «ЖИТОМИР-СХІД», англійською – «ZHYTOMYR-EAST».

 

Фото з сайту ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі