Місто

У Житомирі посеред дороги, на капітальний ремонт якої потратили більше 720 тис. грн, утворилася дірка

26 July 2016, 17:09

 На вулиці Селецькій у Житомирі посеред відремонтованої у 2015 році проїжджої частини утворилася невелика, але глибока дірка.

Фото дороги Житомир.info 26 липня надіслали читачі, які живуть на вул. Селецькій.

Люди розповідають, що у минулому році дорожники зняли шар пошарпаного асфальту і поклали новий. Були задоволені перехожі і водії, адже на вул. Селецькій проходять та розвертаються маршрутки 5 перевізників: №№ 5, 11, 33, 126 і 26. Днями люди помітили дірку просто на проїжджій частині і вважають, що під асфальтом вона набагато глибша.

«Усього рік тому в цей асфальт, вибачте, закатали сотні тисяч гривень, і вже знову є дірка. Ми знаємо, чим закінчилася подібна історія на Східній. Невже не можна відремонтувати дорогу так, щоб через рік її не розкопувати і не перекривати рух?», - обурюється житомирянка Олена.

Нагадаємо, у травні 2016 року в Житомирі перекрили частину вулиці Східної і зняли новий асфальт, який дав тріщину.

У відповіді Житомирського міськвиконкому на запит журналіста Житомир.info про ремонт доріг у 2015-16 роках йдеться, що в 2015 році за кошти міського бюджету відремонтували 181 житомирську вулицю та провулок (163, 2 кв. м) загальною вартістю 27 485, 2 тис. грн, або 27,4 мільйона гривень.

Зокрема, на капітальний ремонт вулиці Селецької (від вул. Вітрука до вул. Космонавтів, лівий бік, 4000 квадратних метрів) використано 721,438 тис. грн.

У телефонному коментарі Житомир.info начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун сказав, що повідомлень про дірку на проїжджій частині вул. Селецької на номер міського інформаційного центру не було.

«У мене немає такої інформації, що на вулиці Селецькій дірка на дорозі, не було повідомлень. Дорогу ремонтувало управління автомобільних шляхів, але це не значить, що вони погано ремонтували. У нас під проїжджою частиною прокладені десятки комунікацій, і будь-яка аварійна ситуація на підземних комунікаціях може викликати провал. Так що ми обстежимо вказану ділянку дороги і повідомимо вам про результати», - сказав начальник управління.

Як повідомляв Житомир.info, 6 травня 2016 року у Житомирі закінчили ремонт колектора на вул. Східній, однак вранці 10 травня новенький асфальт тріснув і просів. 11 травня асфальт, який дав тріщину, зняли. Днями на вул. Вільський Шлях (Максютова) у Житомирі шматками зняли асфальт, у КП «УАШ» запевнили, що 26 липня розпочався поточний ремонт асфальту.

вул. Селецька

Фото читачки

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі