Місто

Володимир Шуст запевнив, що у житомирському гідропарку торгують легально, і розповів про плани по реконструкції

26 July 2016, 17:49

26 липня директор КП «Парк» Володимир Шуст відзвітував перед журналістами за сто днів своєї роботи. По приїзду у гідропарк, Володимир Шуст одразу звернув увагу журналістів на торгові точки, які розташовані біля зупинки громадського транспорту, та запевнив, що усі підприємці, які працюють на території парку, торгують абсолютно легально.

«Кого дуже цікавить питання торгівлі законної/незаконної, то поцікавтеся чиї це стоять чотири будиночки і хто дав дозвіл на їх розташування , бо це не територія парку, це – територія міста. Територія гідропарку починається з центрального входу і туди, вглибину. На кожну точку, яка розміщена на території гідропарку, є підписаний договір. Договір у нас підписано з десятьма підприємцями, які виявили бажання торгувати, ціна договору варіюється від 2 до 16 тисяч (гривень), залежно від асортименту. Тобто, якщо вам цікаво – можете звернутись в адміністрацію парку без проблем і на будь-яку точку, яку ви побачили і яка вам цікава, ми можемо надати вам заяву і договір на те, як люди тут торгують і на яких підставах вони тут торгують. Бо, дійсно, з’явилося дуже багато інсинуацій. Якщо це комусь цікаво –  подзвоніть, чи зайдіть, чи зробіть запит журналістський», - сказав Володимир Шуст.

Журналісти Житомир.info вже робили інформаційний запит і просили перелічити підприємців, які торгують на території гідропарку та парку ім. Гагаріна, а також надати копії договорів з підприємцями, які здійснюють торгівлю на території парків. Але журналістам замість конкретної відповіді на інформаційний запит надали копію рішення міськвиконкому від 08.04.2016р. «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира» на 4 сторінках та витяг з додатку до рішення.

 

 

Володимир Шуст також розповів про плани по реконструкції човнової станції, будівництво роздягалень і літніх душів та .

«В нас є дозвіл на початок капітального ремонту. Ось проект, зроблений обласним комунальним підприємством «Облархпроект». Це проект човнової станції, яку ви бачите перед собою, і ось яка вона буде за півтора місяці. Понтони, які є на човновій, ми замовили у Дніпрі. Вже понтони готові і буквально через 3-4 дні з Дніпра їх привезуть і ми починаємо. Дах ми вже перекрили на цій будівлі і обкладаємо брусом оце «страхіття», яке має назву човнової станції. Грошей в нас зараз виділено лише на нову понтонну станцію, на будівлю самої човнової станції і на огорожу навколо. Все, що далі стосується благоустрою території, то будемо виходити з проханням до депутатів, аби нам виділили кошти на проект. Все має бути обкладено бруківкою, мають бути встановлені альтанки і проведений благоустрій території. Буде врізатися два літніх души і дві роздягальні і з дорослого пляжу буде врізатись чотири літніх душі і чотири роздягальні. День-два, виходить проектно-кошторисна документація з експертизи і, я думаю, буквально за два тижні розпочнеться будівництво нового туалету», - розповів Володимир Шуст. 

Як повідомляв Житомир.info, компанія Geberit разом з СANactions (Міжнародна інтердисциплінарна школа з урбаністики) цього року проводила всеукраїнський конкурс з розробки концепції сталого громадського вуличного туалету, що буде реалізовано в гідропарку міста Житомир, і визначила переможця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі