Місто

Волонтер з Житомира завезе 10-річній дівчинці-сироті в Донецьку область рюкзак з приладдям

27 July 2016, 17:22

Житомирський волонтер Олександр Таргонський під час своєї наступної поїздки в зону АТО завезе маленькій жительці села Водяне Донецької області рюкзак зі шкільним приладдям.

Рюкзак Олександру Таргонському на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міськради 27 липня вручила керуюча справами виконкому Ольга Пашко.

«Як ви знаєте, Олександр Таргонський всі машини, які списуються, ремонтує і перевозить  в зону АТО. Олександр Сігізмундович опікає одну сім’ю, яка живе у Пісках (у сусідньому Водяному - ред.). Там дівчинка залишилася сиротою, батьки загинули, одна бабуся її виховує. І він каже: як би так допомогти цій дівчинці, зібрати її до школи? Я звернулася до приватних підприємців, вони відгукнулися і привезли щойно на виконком цей красивий рюкзак для дівчинки, яка йде в 5 клас, з повним набором олівців, фарб, зошитів. Тут є щоденник – все, що ці люди вважали за потрібне, вони сказали передати волонтерам для цієї дитини», - сказала Ольга Пашко.

Нагадаємо, 10-річну Настю та її бабусю команда житомирських волонтерів відвідувала з подарунками у травні 2016 року. Тоді вона розповіла, що українські військові дали їй позивний - «Пуговка».

Як повідомляв Житомир.info, 27 липня члени виконкому підтримали рішення про зрізання в житомирському парку двох сотень дерев.

Під час поїздки у травні:

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі