Влада

Мер Новограда-Волинського запропонує Міноборони розмістити військові частини на території колишнього парку тралів

28 July 2016, 17:06

Мер міста Новоград-Волинський Житомирської області Віктор Весельський має намір особисто зустрітися з Міністром оборони і начальником Генштабу України і запропонувати передислокацію на територію колишнього військового полку тралів міста кількох військових частин (танковий трал - це навісне обладнання танка, броньованого тягача або спеціалізованої машини, яке призначається для подолання або розчищення протитанкових мінних загороджень, - Вікіпедія).  

Про це він написав 28 липня на своїй сторінці у Facebook.

«(…) Вчора також оглянув територію 40 гектарів площі у місті, де базувався військовий полк ТРАЛІВ, а біля 10 останніх років- занепад!!! Будемо радитися з військовими та поїду до Міністра оборони і начальника Генерального штабу України, щодо вирішення передислокації ще кількох військових частин у наше місто, а це будуть додаткові надходження у місцевий бюджет!!!», - написав міський голова.

У матеріалі під назвою «Міський голова оглянув територію колишнього полку тралів» сайт Новоград-Волинської міськради інформує, що «27 липня 2016 року міський голова Віктор Весельський, перший заступник міського голови Сергій Колотов та заступник міського голови Віктор Шалухін за участі заступника начальника штабу 30-ї ОМБр Романа Михальчука і командира третього автомобільного полку багатоосьових тяжких колесних тягачів (1985-1996 рр.) Бориса Гладуна оглянули територію колишнього полку тралів, який у 2001 році було розформовано».

Прес-служба мерії зазначає, що під час зустрічі посадовці  з військовими обговорили питання щодо подальшої долі території, яка займає близько 40 га, та приміщень, більшість з яких знаходяться в аварійному стані.

«Зокрема, вирішено, врахувавши думку військових місцевого гарнізону та визначивши конкретні пропозиції, звернутися до Міністерства оборони України», - повідомляє сайт мерії. 

Як повідомляв Житомир.info, у червня 2016 року Віктор Весельський написав листа Міністру МВС Арсену Авакову з проханням прискорити призначення керівників міського відділу поліції. 19 липня Новоград-Волинський відділ поліції очолив колишній командир взводу батальйону «Дніпро-1».

Фото з сайту Новоград-Волинської міськради 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі