Події

Уродженець Житомирської області вбив київського таксиста

11 August 2016, 17:43

Уродженець Житомирської області через брак коштів вбив таксиста з Києва. Подія відбулася наприкінці червня 2016 року. Зловмисником виявився 21-річний молодик.

Про це повідомляє сайт ГУ НП у м. Києві.

«Наприкінці червня 2016 року до Солом’янського управління поліції звернулася киянка та повідомила: її чоловік, який працює водієм у службі таксі, після отриманого замовлення на перевезення пасажира в Київську область не виходить на зв’язок. Правоохоронці інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочали пошуки зниклого», – йдеться у повідомленні.

Поліція встановила: отримавши замовлення, водій підібрав клієнта на вулиці Гарматній та поїхав у бік села Гореничі, що в Київській області. У подальшому зв’язок із чоловіком обірвався.

«Через деякий час оперативники дізналися, що в лісосмузі неподалік від села у Житомирській області таксиста знайшли мертвим із ножовими пораненнями. А вже через деякий час правоохоронці таки встановили підозрюваного у його вбивстві. Зловмисником виявився 21-річний уродженець Житомирської області, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Йому оголошено про підозру у вчиненні вбивства»,- розповів начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко.

«Спілкуючись із правоохоронцями, він розповів, що в Києві працює різноробочим. Того дня викликав таксі, аби доїхати у село Гореничі. По приїзду на місце таксист повідомив вартість проїзду, але в хлопця не було достатньо грошей, щоби розрахуватися. У результаті між ними виник конфлікт, який переріс у сутичку. Молодик вихопив із бардачка таксиста ніж та наніс ним кілька ударів. Від отриманих травм чоловік помер. Після цього підозрюваний вирішив приховати сліди злочину, заховавши тіло в лісопосадці Житомирської області. Автомобіль таксиста зловмисник розібрав на деталі, частину з яких встиг продати. Також у потерпілого він відібрав два мобільні телефони, один із яких викинув, а інший продав. Слідчі проводять усі необхідні слідчі дії для документування даного кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення вбивства йому загрожує до 15-ти років ув’язнення», – зазначається на сайті київської поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня троє чоловіків побили та пограбували таксиста, який привіз їх з Коростеня до Житомира.

Фото ГУ НП у Києві

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі