Події

У Бердичеві двоє молодиків обікрали 20-річного хлопця та намагалися «вибити» з нього код банківської картки

15 August 2016, 11:45

 У Бердичеві поліцейські встановили особи та затримали молодиків, які під ранок 12 серпня побили 20-річного хлопця та відібрали у нього мобільний телефон, ювелірні прикраси та банківську картку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«12 серпня о 5.10 до чергової частини Бердичівського відділу поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що його пограбували. 20-річний хлопець розповів, що близько 2.00 двоє незнайомців напали на нього на вулиці, коли він повертався додому. Вони силоміць відібрали у нього телефон та гаманець, в якому знаходилися срібний браслет, каблучка та банківська картка. Потім стали бити, вимагаючи повідомити пін-код для доступу до його банківського рахунку. Однак, нічого не добившись, грабіжники втекли. Хлопець дістався додому та, прийшовши до тями, зателефонував до поліції. Потерпілого було госпіталізовано до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Зібравши оперативну інформацію, працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення пограбування може бути причетний 22-річний місцевий житель. Його розшукали та затримали. Хлопець зізнався у скоєному. Як з’ясувалось, раніше слідчими йому вже було оголошено підозру за вчинення аналогічного діяння, розслідування якого нині триває.  А ще за кілька годин поліцейські розшукали і затримали другого спільника, 23-річного раніше судимого за майнові злочини бердичівлянина. У хлопця вилучили частину викраденого та чеки сплати банківською карткою потерпілого покупок у крамницях», – йдеться в повідомленні.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Сума завданих збитків склала близько 8 тисяч гривень. У ході досудового розслідування можлива зміна кваліфікації кримінального діяння.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі двоє чоловіків напали на 25-річного хлопця, який повертався додому.

Фото прес-служби ГУ Нацполіції у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі