Події

Худобу з Житомирської області не пустили в Росію

17 August 2016, 13:45

Уночі 16 серпня біля кордону з Росією прикордонники Сумського загону затримали два автофургони з кіньми та великою рогатою худобою, яку чоловіки придбали в Житомирській області і хотіли незаконно перевезти до Росії.

Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

«У ході реалізації завчасно отриманої інформації про можливу протиправну діяльність, прикордонний наряд  на околиці населеного пункту Грабовське виявив та затримав два автомобілі Mercedes-Benz української реєстрації та 3 громадян України. В одному з автофургонів знаходилися 12 коней, в іншому – дві голови великої рогатої худоби. Будь-яких товаросупровідних документів на живий товар у чоловіків не було. Попередньо встановлено, що громадяни придбали худобу в одному з населених пунктів у Житомирській області та мали на меті незаконно перемістити їх поза встановленими пунктами пропуску на територію сусідньої Росії. Наразі затримані транспортні засоби разом з кіньми та бичками доставлені до прикордонного підрозділу, вони встановленим порядком будуть передані працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України на всіх трьох правопорушників складені відповідні адміністративні матеріали», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році у Житомирській області міліція розшукала коня, якого вкрали у господаря і встигли двічі перепродати.

Фото та відео з сайту Державної прикордонної служби України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі