Влада

В ОДА визначили, хто представлятиме їх інтереси в «Агенції регіонального розвитку Житомирської області»

22 August 2016, 12:03

Заступник голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич представлятиме інтереси ОДА в якості співзасновника «Агенції регіонального розвитку Житомирської області», створеної з метою соціально-економічного розвитку, формування інвестиційної привабливості та залучення інвестицій в економіку області.

Про це йдеться у розпорядженні голови Житомирської ОДА Сергія Машковського №259 від 16 серпня 2016 року.

«Відповідно до п. 9 статті 39 та частини 1 статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 19 Закону України «Про засади державної регіональної політики», Типового положення про агенцію регіонального розвитку, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2016 року № 258 та з метою соціально-економічного розвитку, формування інвестиційної привабливості та залучення інвестицій в економіку області, враховуючи рішення Житомирської обласної ради від 21.07.2016 № 321 «Про заснування установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області»: Виступити засновником установи «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» (далі–установа).  Уповноважити заступника голови облдержадміністрації Гундича І.П. представляти інтереси засновника установи при вирішенні організаційно-правових питань з її утворення, обрання (призначення) органів її управління та підписати установчі документи установи. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Гундича І.П.», – йдеться у розпорядженні.

Разом із тим, згідно з відповідним рішенням облради від 21.07.2016 № 321, інтереси облради представляти голова Анжеліка Лабунська.

Як повідомляв Житомир.info, третього серпня губернатор розподілив обов’язки між заступниками та призначив Ігоря Гундича «куратором» Житомира.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі