Суспільство

ЖК «Домашній» - ласкаво просимо додому

23 August 2016, 09:23

 Ще кілька років тому обирати квартиру у новобудові Житомира було практично неможливо, бо новобудов практично не було. Зараз ситуація поліпшилася, але досвід деяких попередніх об’єктів робить жителів нашого міста вибагливішими та прискіпливішими. Зокрема, дуже ретельно зараз підходять потенціальні інвестори до вибору якості квартир, надійності будівництва, екологічності матеріалів, законності та дотриманні усіх норм ДБН та технічних умов. Саме тому ЖК «Домашній» має ряд відчутних переваг в очах зацікавлених покупців квартир.

ЖК «Домашній» - це житловий комплекс комфорт-класу від амбітної будівельної компанії «АРТХАУС ГРУП», з м. Хмельницкий, яка будує житлові комплекси та таунхауси у декількох областях України. У Житомирі це вже третій проект подібного формату, що об’єднав у собі досвід попередніх комплексів, комфортні рішення у плануваннях квартир, якісні, перевірені матеріали та технології будівництва. Житловий комплекс «Домашній» - це 13-секційна 9-поверхівка класичного типу в стилі «модерн».

«Ми будуємо надійно, законно і все, що ми робимо, відбувається з відповідальністю за кожну дію чи слово. Будівництво житлового комплексу по вулиці Євгена Рихліка, 11 (на розі Покровської та Незалежності, раніше 5-ий провулок Щорса)  розпочалося лише після отримання усіх необхідних документів та дозволів, і зараз йде активними темпами. Перші три секції будинку планується здати в експлуатацію уже в квітні-травні наступного року. ЖК «Домашній» будує із екологічно чистих матеріалів: зовнішні стіни з сертифікованої червоної цегли, для утеплення використовується мінвата, а не пінопласт. У квартирах передбачено автономне опалення, із встановленням двоконтурного котла з централізованою системою газовідведення, двокамерні пластикові вікна, підведено усі комунікації», - говорить директор з маркетингу Володимир Цвіон.

Комплекс розташовано у дуже зручному місці – на початку Крошні, рівно 5 хвилин до центру, будь-якого вокзалу, виїзду на Київ, Рівне, Вінницю, поруч розташовані 3 відділення Нової Пошти, відділення і банкомати комерційних банків, паркова зона Агроколеджу, супермаркети «Метро» і «Еко», на відстані 5-7 хвилин ринки продовольчих товарів, розважальний комплекс з басейном, фітнес залами, спа-процедурами, рестораном і нічний клуб із караоке. Крім того, у проекті передбачено дитячий та спортивний майданчик, велику кількість  паркомісць, загальною площею 5000 кв.м.

«До кінця серпня ЖК «Домашній» пропонує придбати житло за 8500 грн. за кв.м. незалежно від поверху. Якщо людина бажає купити у нас квартиру, то ми можемо запропонувати їй найзручніший варіант - нульову розстрочку від забудовника на комфортних умовах», - зазначає Володимир.

Відділ продажу знаходиться на об’єкті і пропонує до продажу квартири на будь-який смак за більш ніж помірною ціною. 1 кімнатні квартири 41-44 кв.м., 2к – від 61 до 66 м2 , та 3 кімнатні близько 95 м2– всі планування надзвичайно зручні, але є можливість перепланувати під Ваші потреби.

Компанія-забудовник надає інвесторам «години відкритих дверей», для спостереження за  процесом і темпами будівництва, якості виконання робіт. Вся інформація викладається у відкритий доступ на сайті www.dom-zt.com.ua та https://www.facebook.com/ЖК-Домашній-836818613119828/ або у відділі продажу, що розташований на об’єкті за адресою вул. Є. Рихліка, 11, деталі за телефоном: +38 (068) 955 45 45.

ЖК «Домашній» - ласкаво просимо до дому!

с

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі