Політика

Волонтери ініціативної групи «Об’єднання Самопоміч» та люди з інвалідністю провезли центром Житомира розгорнутий прапор

23 August 2016, 11:05

Ініціативна група «Об’єднання Самопоміч» 23 серпня з нагоди Дня прапора організувала в Житомирі флешмоб, щоб привернути увагу суспільства до людей з інвалідністю.

Близько 20 волонтерів «Самопомочі» та люди з обмеженими фізичними можливостями провезли великий розгорнутий прапор від драмтеатру до майдану Корольова.

 «Ми зробили такий флешмоб до Дня прапора з людьми з інвалідністю, які на візках і волонтерами ініціативної групи «Самопомочі». Ми розтягнули прапор і півтора квартали його везли цей прапор до майдану Корольова і там також його розтягнули. Ми не просто зробили такий флешмоб до Дня прапора, а зробили спеціально  з людьми на візках для того, щоб наші люди звернули увагу на  людей з обмеженими можливостями і зрозуміли, що вони такі самі, як і ми і їм треба просто допомагати з їхніми проблемами, а повірте, проблем там дуже багато. Ми збиралися біля драмтеатру і звідти їхали до майдану Корольова з розтягнутим прапором. Організатором виступила ініціативна група «Самопоміч». Участь у заході взяли 15 людей з інвалідністю та близько 20 волонтерів «Самопомочі», – розповів керівник ініціативної групи «Самопоміч» Станіслав Балакішієв.

24 серпня до Дня Незалежності ініціативна група «Об’єднання Самопоміч» проведе в місті захід «Рушникова хода».

«Завтра ми хочемо робити захід до Дня Незалежності називається «Рушникова хода». Збираємося біля пам’ятника Шевченку разом з усіма, хто прийде, і коли буде хода від пам’ятника до майдану Корольова, у нас є близько 100 рушників з усіх регіонів України і ми будемо ці рушники розвертати і будемо разом іти до майдану, попереду будемо нести коровай і на майдані будемо коровай роздавати людям», – зазначив  Станіслав Балакішієв.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі