Події

У Житомирській області під варту взяли священика, який на Спаса збив 11-річну дівчинку

23 August 2016, 12:17

У Житомирській області взято під варту священика, який скоїв дорожньо-транспортну подію, що призвела до загибелі неповнолітньої.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

«Новоград-Волинською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинула неповнолітня, за ч. 2 ст. 286 КК України. Установлено, що 19 серпня цього року, біля 12 год. 30 хв. священик, керуючи автомобілем Renault Logan та рухаючись по автодорозі Київ-Чоп, на 112 км у с. Нова Романівка Новоград-Волинського району, порушив правила дорожнього руху та скоїв наїзд на неповнолітню, яка перетинала пішохідний переїзд. Від отриманих тілесних ушкоджень одинадцятилітня дівчинка загинула в автомобілі швидкої допомоги. Наразі священнослужителю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України. За клопотанням процесуального прокурора Новоград-Волинської місцевої прокуратури, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування проводиться місцевими органами поліції», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі прокуратури Житомирської області Житомир.info уточнили, що священика взяли під варту 22 серпня.

Нагадаємо, протоієрея, з вини якого в Житомирській області загинула дівчинка-пішохід, відсторонили від служби. Очевидці смертельного ДТП у Новоград-Волинському районі розповідали про те, що Renault батюшки навіть не загальмував.

Як повідомляв Житомир.info, 19 серпня на 216 км автодороги Київ-Чоп, у селі Нова Романівка, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіляRenault Logan. На пішоходному переході транспортний засіб смертельно травмував 11-річну місцеву жительку. За кермом авто перебував 56-річний настоятель однієї з церков району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі