Влада

Машковський пішов у відпустку і чекає указу президента про звільнення з посади голови Житомирської ОДА

25 August 2016, 11:24

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський з 23 серпня пішов у відпуску на 14 днів, чекаючи на указ президента про своє звільнення з посади.

Про це 25 серпня у коментарі Житомир.info розповів сам Машковський.

«Так, я з 23 числа у відпустці. У мене є дуже багато днів щорічно невикористаної відпустки. На сьогоднішній день вона на 14 днів, узгоджена з Адміністрацією президента. Але я сподіваюсь, що буду відізваний з відпуски, коли буде указ президента. Фактично, ви ж розумієте, у нас є юридична процедура, досить така заангажована, яка залежить від дуже багатьох факторів, які не залежать від мене, на превеликий жаль. Я написав заяву на звільнення, і відразу був би звільнений, але мушу виконувати свої функції поки не буде відповідного указу президента», – сказав Сергій Машковський.

Нагадаємо, 22 липня 2014 року в Житомирі відбулося публічне обговорення кандидатури Сергія Машковського на посаду губернатора, а 23 липня - його офіційне представлення.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський написав заяву на звільнення за власним бажанням.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі